Na mijn debuutsingle Hold Me And Love Me breekt het volgende hoofdstuk van mijn persoonlijk verhaal aan. Love Games, een popsingle met veel funky invloeden. Ik blikte terug op de jaren ’70 met instrumenten die hun originele sound behouden. Dat geeft een hedendaags nummer, gemixt met elementen uit vervlogen tijden. Love Games is nu te beluisteren op Spotify.

Een nieuw hoofdstuk breekt aan, gevuld met romance verhalen

Als je hart al eens gebroken is geweest, weet je dat er verschillende fases zijn bij liefdesverdriet. Eindelijk verwerk je die emoties, of dat denk je toch en durf je het aan om opnieuw nieuwe mensen te leren kennen. Zo begaf ook ik mij terug op glad ijs. Maar de nieuwe liefde van mijn leven vinden, bleek toch niet zo simpel. Na enkele leuke en minder leuke dates, schreef ik Love Games. Een speels popnummer met veel funk en soul invloeden. Geen tranen, maar dansbare melodieën die in je oren blijven hangen. Het album Love Train van Bruno Mars en Anderson Paak was een grote inspiratiebron. Voor de mix werd er gewerkt met het nummer Get Lucky van Daft Punk en het gebruik van diepe funky bassen als referentie.

Het leven is te kort om er niet van te genieten. Volg je hart en dan kom je vanzelf op de juiste plek terecht.

De bridge bevat de hypnotiserende woorden: “i’m not giving it up, giving it up, giving it up.” Zowel in de liefde als op muzikaal vlak, blijf ik doorzetten. Vorig jaar startte ik met een opleiding muziekproductie en vandaag breng ik al mijn tweede single uit. Het leven is te kort om er niet van te genieten. Volg je hart en dan kom je vanzelf op de juiste plek terecht. Ik weet dat het mis kan gaan als je dat niet doet. Daarover gaat mijn volgende single “Nobody Can Stop Me Now”. Ik heb nog geen releasedatum bepaald, maar bereid je voor op een bom aan energie.

Wil je mij graag eens live aan het werk zien? Op 24.02 om 20u30 breng ik mijn nummers in een intieme setting in Theater M in Mechelen. Vind hier de praktische informatie.

Volg je mij al op Spotify? Zet Love Games in je favoriete playlist, zodat je vrolijk met je koptelefoon op je oren naar werk kan fietsen.

Geef een reactie